Doraž na Motosalon 2024 a vyhraj motorku Voge nebo 4kolku Loncin s plnou nádrží na celej víkend!

Chtěl by sis omrknout a osahat čtyřkolky Loncin nebo motorky Voge? Stav se za náma do Brna na mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení. Motosalon startuje 29. února a poběží až do 3. března. Na našem stánku pro tebe chystáme například středoevropskou premiéru čtyřkolkovýho litru XWolf 1000 nebo soutěž o mašinu Voge a kolku Loncin na celej víkend.

Středoevropská premiéra čtyřkolkovýho obra

Necelá stovka koní, krouťák 101 Nm a maximálka 120 kiláků v hodině. Co to je? No přece novej alfa samec čtyřkolkový smečky XWolf 1000 od Loncinu. Tenhle litr viděla Evropa zatím jen jednou jedinkrát – v Miláně. Druhou šanci máš teď v Brně i ty. 

Na Motosalon dovalíme i s předprodukčním kouskem tohodle čtyřkolkovýho obra s dvouválcovým motorem a spoustou vychytávek. Těšit se můžeš třeba na 3 jízdní režimy (normálka, pracant a sporťák), volitelnej pohon 4x4, silnou redukci, pořádnej off-roaďáckej vzorek na gumách, 3 módy posilovače, dotykáč mezi řidítkama nebo tažák, co zmákne tunu nákladu.

čtyřkolka Loncin XWolf 1000 při lehkém testování v Gorexu

Podpultovej kousek čtyřkolkový tisícovky Loncin XWolf 1000 už spoustu z vás okukovalo u nás v Benešově. Na Motosalonu si ho můžeš omrknout i ty. Protože se jedná o předprodukční kousek, tak na reálný hodnocení výkonu a chování v akci si budeme muset ještě počkat do druhý půlky tohodle roku, až ho řádně votestujem. Tenhle kousek jede z Brna, na další výstavu rovnou do Řecka

Který další stroje si můžeš osahat

Náš stánek v pavilonu F fakt nepřehlídneš. Bude o dost větší než volejbalový hřiště a celej nadupanej neskutečnou kvalitou. Ze 13 vystavenejch motorek si určo nenech ujít fungl nový devítikilo Voge 900 DSX. To ti je vlastně takový malý bávo, poněvadž ze dvou třetin jde vo stejnej stroj. Bodejť by ne, když voba dělá stejná fabrika – obří koncern Loncin. Jak ale správně tušíš, cenovka je daleko, ale daleko příjemnější u Voge verze.

Motorka Voge 900 DSX

Voge 900 DSX se uchází o titul Motocykl roku 2024. Z víc než dvou třetin je to stejnej stroj jako devítikilová novinka od báva, ale za podstatně příjemnější cenu.

A čtyřkolky? Kromě litrovýho obra bys rozhodopádně neměl minout vylepšenou verzi sedmikila. Loncin XWolf 700 MUD je novej vůdce čtyřkolkový smečky jednobuchů. Pracovně mu říkáme bahňák, protože díky obřím kolům a vytaženýmu sání na něm profrčíš každým fekálem. Voproti sedmistovkový klasice má MUD verze taky chladič vytaženej na přední nosič.

Jo, a můžeš vomrknout i betelný čtyřkolkový příslušenství vod estonský firmy Iron Baltic. Díky nim v cuku letu proměníš svou kolku třebas v traktor, sekačku nebo shrnovačku sněhu.

Ale čeká tě toho daleko víc. Však jukni do tabulky, ať víš, na co všecko se můžeš těšit.

Čtyřkolky Loncin

Motorky a skútry Voge

Příslušenství IronBaltic

XWolf 300i Skútr SR1 125i GT Modulární radlice a lžíce pro čtyřkolky i UTV
XWolf 700i 4x4 EPS Skútr SR4 350i MAX Vozík za čtyřkolku IB Offroad 500
XWolf 700i Long 4x4 EPS Naked 125 R Vyvážečka klád za čtyřkolku
XWolf 700i 4x4 EPS MUD Naked 525 R Multifunkční držák pracovního příslušenství IB (hydraulický zdvih) s vybraným příslušenstvím
XWolf 1000i V-Twin Long 4x4 EPS Classic 350 AC  
  Classic 525 AC  
  Classic 525 ACX  
  Enduro 300 Rally - ve dvou barevnejch odstínech  
  Adventure 525 DSX - ve dvou barevnejch odstínech  
  Adventure 650 DSX  
  Adventure 900 DSX  

3 Voge želízka v anketním ohni o Motocykl roku 2024

Voge se uchází o titul Motocykl roku 2024. A to hned třikrát! V kategorii Enduro je nominovaná zbrusu nová devítistovka Voge 900 DSX a taky neskutečně nadupaný pětikilo Voge 525 DSX. Věděl jsi, že jde o vůbec jednu z nejprodávanějších mašin týhle kategorie v celý Itálii v loňským roce? No, a horký želízko v ohni máme taky v kategorii skútrů. Voge SR1 125i GT ti za málo peněz dá opravdu hodně muziky.

Asi si říkáš, proč bys jako měl v týhke anketě hlasovat, viď? Hele kromě toho, že třeba máš rád nás Gorexáky a chceš nás takhle podpořit, ti dáme dalších 96 dost dobrej důvodů. Přesně tolik cen je totiž ve hře. Jaká je ta hlavní? Voucher ve výši 100 000 Kč na nákup nominovaný mašiny. Kdyby to klaplo, náš skútr bys dostal úplně zadáčo, pětikilo za cenu skútru a devítistovku za cenu pětikila.

Jdeš do toho? Tak to hlavně nepromeškej! Hlasování končí už 1. března v 18:00. Svý hlasy proto radši pošli hned teď.

Voge 525 DSX - modrá
Voge 525 DSX – jedna z nejprodávanějších motorek roku 2023 v celý Itálii. Podpoř ji v anketě Motocykl roku 2024 a vyhraj 100 000 Kč na nákup týhle krasavice.

Vyhraj motorku Voge nebo čtyřkolku Loncin na celej víkend

No, a aby toho soutěžení nebylo málo, připravili jsme ti ještě jedno vzrůšo. Vlastně dvě. Můžeš si ulovit čtyřkolku Loncin nebo motorku Voge s plnou nádrží na celej víkend úplně zadáčo!

Jak k týhle bombastický výhře přijít? Stačí, když se během Motosalonu blejskeš u našeho stánku a pak se online regneš do soutěže. V úterý 5. března vylosujeme dva šťastlivce a jejich  jména zveřejníme na našem Facebooku. Jeden bude 3 dny zadarmo drandit na mašině Voge a druhej blbnout na čtyřkolce Loncin. 

Vo jakej model se soutěží? To je jen na tobě! Sám si vybereš stroj, se kterým si užiješ víkendový bavendo.

Gorex na Motosalonu v kostce

Kdy: 29. 2.–3. 3. 2024 

Kde: Brněnský výstaviště, pavilon F

Kolik: Na 200 m2 najdeš 13 motorek Voge, 6 čtyřkolek Loncin a 5 kousků čtyřkolkovýho příslušenství Iron Baltic

Lupeny a další info: www.bvv.cz/motosalon

Proč dorazit: Středoevropská premiéra čtyřkolky Loncin XWolf 1000, soutěž o čtyřkolku a motorku na celej víkend, omrknutí a osahání špičkovejch strojů, bezplatný poradenství, prima pokec s Gorexáky…


Bereš? Bezva. Stav se! Těšíme se.