Náš přechod od Goes k Loncinu a výhody, který ti to přinese

✓ Nižší ceny. Vo dost! Fakt. Není to žádnej marketingovej bullshit. Ukažme si to na příkladu sedmikila. Čtyřkolku XWolf 700i v krátký verzi jsme pod značkou GOES museli prodávat za 209 990 Kč. Tu samou čtyřkolku se značkou LONCIN pro vás teď máme za 189 990 kaček. To je vo rovnejch 20 000 korun levnějc. Dost prima rozdíl, že? Na tuhle příjemnou realitu si zvykej. Podobný úspory totiž teď budou na denním pořádku.

✓ Přímá podpora vod výrobce. S ní souvisí hafo dalších výhod. Třebas levnější náhradní díly. Díky přímýmu partnerství patříme do týmu pro plánování novinek a  taky rychlejc vyřešíme veškerý požadavky. Naše a samože i tvoje.

✓ 4letou záruku. Zadáčo a bez vytáček! Neřešíme změnu majitele, nájezd ani firemní vlastnictví. Prostě 4 roky plný záruky místo obvyklejch dvou. Proč? Protože čtyřkolkám Loncin stopro věříme. Už nějakej ten pátek na nich totiž sami jezdíme.

✓ Rychlejší naskladnění. Žádný dlouhý čekačky na tvůj vysněnej stroj! Přímý partnerství s výrobcem neskutečně zkrátilo cestu čtyřkolek do Česka i na Slovensko.

✓ Větší výběr. Loncin do toho vopravdu šlape. Během roku klidně přijde s pěticí úplně novejch motorů. Žádný povrchní facelifty, ale skutečný novinky. To je to, na co se můžeš těšit. Postupně si je budeš moct vyzkoušet v benešovský základně nebo u našich prodejců. A hned ta první novinka, to bude, panečku, fakt něco! Čtyřkolková tisícovka – XWolf 1000! Vomrknout ji můžete už na konci února na našem stánku na Motosalonu. Na tuhle výstavu fakt doval, protože v Evropě bude litrovej XWolf k vidění teprv podruhý. No a navíc můžeš vomrknout i naše motorky Voge.

čtyřkolka Loncin XWolf 1000

Čtyřkolka XWolf 1000 – tenhle neskutečnej silák bude mít středoevropskou premiéru na našem stánku na Motosalonu v Brně.